Σιδηροκατασκευές

 
   
 
 


Αλουμινοκατασκευές και Σιδηροκατασκευές Ηράκλειο Κρήτης | Αλέξανδρος ΓιαννουλάκηςΣτην εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ STYLE του Αλέξανδρου Γιαννουλάκη με έδρα στους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης, διαθέτουμε μακρόχρονη πορεία στον χώρο των σιδηροκατασκευών προσφέροντας σιδηροκατασκευές που χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα, άψογο στυλ και λειτουργικότητα. 

Το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις φέρνοντας εις πέρας σιδηροκατασκευές άψογης ποιότητας κι αισθητικής, κλασικές ή μοντέρνες.
 
 
 
 
 
 
 

Οι κατασκευές της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ STYLE του Αλέξανδρου Γιαννουλάκη με έδρα στους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης, σχεδιάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου, εξασφαλίζοντας άριστη εφαρμογή και λειτουργικότητα.

Η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνει, φροντίζει να γίνεται μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, ενώ πριν από κάθε εργασία πραγματοποιεί σωστή και ενδελεχή μελέτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και η παράδοση άψογου έργου.

Αν αναζητάτε μια εταιρεία που να διαθέτει μεγάλη εμπειρία, εξειδίκευση, επαγγελματισμό και να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για πάσης φύσεως μεταλλικές εργασίες, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

 

 
 

Αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές όπως:

 
   
 Μεταλλικές πέργκολες
 Μεταλλικά κάγκελα
 Μεταλλικά κτίρια
 
 Μεταλλικά υπόστεγα
 Μεταλλικά στέγαστρα
 Μεταλλικά σκίαστρα
 
 Μεταλλικές σκάλες
 Γκαραζόπορτες
  Πατάρια
 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει.