Αλουμινοκατασκευές

 
   
 
 


Αλουμινοκατασκευές και Σιδηροκατασκευές Ηράκλειο Κρήτης | Αλέξανδρος ΓιαννουλάκηςΗ εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ STYLE του Αλέξανδρου Γιαννουλάκη με έδρα στους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης, διαθέτει 29 χρόνια εμπειρία, τεχνογνωσία, εξειδικευμένο προσωπικό και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό. 

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση σε πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, κατασκευές αλουμινίου και γενικά οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε, είτε είναι για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο.
 
 
 
 
 
 
 

Οι αλουμινοκατασκευές της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ STYLE του Αλέξανδρου Γιαννουλάκη με έδρα στους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης, σχεδιάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου, εξασφαλίζοντας άριστη εφαρμογή και λειτουργικότητα.

Η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να γίνεται μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, ενώ πριν από κάθε εργασία πραγματοποιούμε σωστή και ενδελεχή, μελέτη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και η παράδοση άψογου έργου.

Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, αν αναζητάτε μια εταιρεία που να έχει σημαντικά μεγάλη εμπειρία, εξειδίκευση, επαγγελματισμό και να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για πάσης φύσεως μεταλλικές εργασίες, τότε είστε στο σωστό μέρος.

 

 
 

Αναλαμβάνουμε αλουμινοκατασκευές όπως:

 
   
 Μπαλκονόπορτες
 Παράθυρα
 Πόρτες
 
 Ρολά
 Σίτες
 Κάγκελα
 
 Γκαραζόπορτες
 Στέγαστρα αλουμινίου
  Ειδικές κατασκευές
 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει.