Εταιρεία

 
   
 
 


Αλουμινοκατασκευές και Σιδηροκατασκευές Ηράκλειο Κρήτης | Αλέξανδρος ΓιαννουλάκηςΗ εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ STYLE του Αλέξανδρου Γιαννουλάκη με έδρα στους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης, διακρίνεται για τη πολυετή εμπειρία μας, τον επαγγελματισμό μας, τη ποιότητα των εργασιών μας καθώς και για τη συνέπεια των παραδοτέων έργων. 

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τη δημιουργία και την τοποθέτηση οποιασδήποτε κατασκευής αλουμινίου και σιδήρου επιθυμείτε σε όλο το Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης ασχολούμαστε και με τη κατασκευή αγροτικών μηχανημάτων.
 
 
 
 
 
 
 

Η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ STYLE του Αλέξανδρου Γιαννουλάκη με έδρα στους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης, αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και διαθέτει σύγχρονη τεχνογνωσία κι εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εγγυηθούμε τη ποιότητα και τ’ αποτελέσματα των έργων που αναλαμβάνουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ολοκληρώσει ένα μεγάλο αριθμό έργων, δίνοντας πάντα έμφαση στη λεπτομέρεια και το σωστό σχεδιασμό προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο στιβαρό και συνάμα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Αν λοιπόν ψάχνετε μια εταιρεία που να διαθέτει μεγάλη εμπειρία, εξειδίκευση, επαγγελματισμό και να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για πάσης φύσεως μεταλλικές εργασίες, τότε είστε στο σωστό δρόμο.


 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει.